Data recovery

Data Recovery

Ook voor Data recovery kunt u bij ons terecht, voor de standaard recovery kunnen wij dit zelf prima oplossen en u bestanden herstellen. In sommige gevallen is er zoveel schade aan de hardeschrijf dat dit niet meer voor ons is op te lossen, wij zijn partner van Stellar een zeer gespecialiseerd bedrijf in Data Recovery.

Stellar Data Recovery

Stellar staat bekend om zijn extreem hoge succespercentage. In maar liefst 95% van de gevallen zorgen wij voor een volledige datarecovery. Daarin is Stellar absoluut ongeëvenaard. Bovendien garanderen wij een veilige én razendsnelle uitvoering van uw data recovery. In dit soort situaties is alleen het beste goed genoeg. Verder krijgt u bij ons een datagarantie. Geen recovery? Dan betaalt u niets.

Wat is Data Recovery?

Gegevensherstel (Engels data recovery) is het terughalen van gegevens van media dragers, zoals een harde schijf of USB-stick, die verloren lijken te zijn. Veelal staan deze verloren gewaande gegevens nog gewoon op de desbetreffende media drager, maar zijn zij door de een of andere reden niet direct meer opvraagbaar, waardoor deze via omwegen weer tevoorschijn moeten worden gehaald. Ook in het kader van opsporingsonderzoek worden gewiste gegevens vanaf harde schijven gerecoverd.

Data verlies

Door het meer complex worden van bestandsformaten kan een wijziging van een paar bits al grote gevolgen hebben voor de leesbaarheid van een bestand. Dataverlies treedt op doordat men soms per ongeluk gegevens wist door bijvoorbeeld het opslaan van verschillende documenten met dezelfde bestandsnaam. Vaste schijven kunnen ook falen, bijvoorbeeld door ouderdom (het falen van de lees en schrijfkoppen) maar ook door het laten vallen bij onderhoud. Ook kunnen hardeschijven oververhit raken door slechte ventilatie in het systeem. De hardeschijf bereikt zijn maximum temperatuur en begint fouten te maken bij het lezen en schrijven naar de hardeschijf. Nadat de hardeschijf afgekoeld is zal deze meestal weer goed functioneren echter zal het proces van te warm worden en weer afkoelen de levensduur van de hardeschijf verkorten. Daarnaast kunnen waterschade en brand of andere vormen van oververhitting (bijvoorbeeld spanningspieken) funest zijn. Daarnaast bestaan er computervirussen die bestanden kunnen corrumperen dan wel wissen.


OPENINGSTIJDEN EN CONTACT INFORMATIE

HEEFT U EEN DRINGENDE VRAAG OF EEN URGENT PROBLEEM?

Dan adviseren we u direct telefonisch contact op te nemen

Wij zijn iedere dag geopend van 08:00 uur tot 22:00 uur, u kunt ons dan altijd telefonisch bereiken op

0639502120

Via ons klantenservice pagina vindt u nog meer manieren om met ons in contact te kunnen komen, ook vindt u

daar ons reparatie formulier hier kunt u uitgebreid omschrijven wat het probleem is.