Computer Recycling

Oude en kapotte computers zitten vol waardevolle grondstoffen. De apparatuur is heel goed te recyclen, maar blijft helaas vaak bij mensen thuis liggen.

____________________________________________________

Afleveren op afspraak

Adres: Ganzendiep 19 8223 DL Lelystad

Telefoonnummer: 0639502120

Datavernietiging

Datavernietiging nodig voor uw hardware? Gproduction is gespecialiseerd in datavernietiging waarbij het beschermen van uw privacy voorop staat. De harde schijf in uw computer staat vol met geheime informatie en privébestanden. Hierdoor is het aan te raden om schijven die niet meer worden gebruikt op een professionele manier te laten vernietigen. Onze specialisten kunnen alle soorten harde schijven binnen enkele werkdagen fysiek en digitaal vernietigen, waarbij de werkwijze volledig gewaarmerkt is en enkel wordt uitgevoerd door bevoegde personen. Aan het eind van dit proces wordt een vernietigingsverklaring opgesteld, dat op verzoek is voorzien van ingescande en eventueel geregistreerde serienummers.

Voor zowel losse harde schijven als nog volledig ingebouwde geheugensystemen verzorgen wij de datavernietiging. Denk hierbij aan verschillende soorten: HDD en SSD, 2,5 inch of 3,5 inch, SCSI, ATA, SAS, SATA, of schijven uit laptops, desktops of server Raid’s. Aangezien wij u een optimale service willen bieden is het bij ons mogelijk om de hardware voor de datavernietiging achter te laten in één van onze bewaakte inzamelcontainers. De kosten van onze diensten zijn vooral afhankelijk van het aantal aangeboden harde schijven, waarbij een groter aantal harde schijven relatief goedkoper is dan enkele losse exemplaren. Voor een volledige prijsindicatie omtrent datavernietiging kunt u het beste even contact met ons opnemen.