Gratis updaten naar Windows 10!

*Informatie over Windows-aanbiedingen
Windows 10 is tijdelijk verkrijgbaar als gratis upgrade voor in aanmerking komende apparaten met Windows 7 en Windows 8.1 (inclusief apparaten die je al hebt). Apparaten moeten op internet zijn aangesloten en Windows Update moet zijn geactiveerd. Er gelden mogelijk ISP-tarieven. Windows 7 SP1 en Windows 8.1 Update zijn vereist. Enkele versies zijn uitgesloten: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise en Windows RT/RT 8.1. Klanten met Active Software Assurance in volumelicenties kunnen profiteren van zakelijke upgrade-aanbiedingen die buiten de normale upgrade naar Windows 10 vallen. Bezoek de website van de fabrikant of de Windows-pagina met Specificaties voor informatie over compatibiliteit en andere belangrijke informatie over de installatie.


Standaard

1. Aanmelden.

Je kunt je voor de gratis upgrade aan melden via de app Download Windows 10. Zo vind je de app:


- Klik op het kleine Windows-pictogram  rechtsonder op de taakbalk. Zie je geen app? Gebruik dan de handleiding hiernaast: Installatie forceren.

- Klik op ‘Meld je aan voor de gratis upgrade’ in het app-venster.

- Voer je email adres in als je een bevestiging wil van je aanmelding.

- Aangemeld? Er is geen verplichting en je kunt je aanmelding op elk moment annuleren.


2. Relax.

Je krijgt bericht zodra je upgrade later dit jaar beschikbaar is. Zo kun je zelf bepalen wanneer je de upgrade wilt installeren


3. Geniet.

Na de installatie kun je volop aan de slag met Windows 10.


Installatie forceren

1. Download.

Download via de website van Microsoft Tool Now om de installatie te starten.2. Volg de aanwijzingen.


3.